Оскарження рішень та дій в адміністративному процесі - Костенко, І.В. (Держава і право, 2012)
Розглядаються питання оскарження в адміністративному порядку незаконних дій (бездіяльності) органів та посадових осіб у сфері публічної влади. Рассматриваются вопросы обжалования в административном порядке незаконных действий (бездействия) органов и должностных лиц в сфере публичной власти. In this article addresses issues in administrative appeals against unlawful actions (inaction) of bodies and officials in public authorities.