Поняття та елементи механізму контролю за дотриманням законодавства у сфері прав споживачів - Яковенко, О.О. (Держава і право, 2012)
Досліджено поняття та елементи механізму здійснення контролю за дотриманням законодавства у сфері прав споживачів як управлінської функції. Исследованы понятие и элементы механизма осуществления контроля за соблюдением законодательства в сфере прав потребителей как управленческой функции. The article explored the concept and elements of the mechanism of control over observance of the legislation in the sphere of consumer rights as a management function.