Проблеми дискримінації при укладенні трудових договорів та шляхи її усунення - Цесарський, Ф.А. (Держава і право, 2012)
Розглянуто основні види дискримінації в трудових відносинах. Окреслено шляхи подолання дискримінації на ринку праці, наголошено на необхідності забезпечення реальної рівності працівників при укладенні трудових договорів. Рассмотрены основные виды дискриминации в трудовых отношениях. Определены пути преодоления дискриминации на рынке труда, подчеркнута необходимость обеспечения реального равенства работников при заключении трудовых договоров. This article reviews the main types of discrimination in labor relations. The author outlines ways to overcome discrimination in the labor market, stressed the need to ensure real equality of employees at the conclusion of labor contracts.