Право власності на майнові права: замітки до наукової дискусії - Шимон, С.І. (Держава і право, 2012)
Розглядаються питання про доцільність визнання майнових прав об’єктами права власності та проблеми здійснення правомочностей «власника» майнових прав. Рассматриваются вопросы о целесообразности признания имущественных прав объектами права собственности и проблемы осуществления правомочий «собственника» имущественных прав. This work covers the question of feasibility of the recognition of property rights as objects of ownership and issues about exercising the powers of the “owner” of property rights.