Населення як об’єкт соціального захисту - Баранник, Л.Б. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті - встановити, хто є (може бути) об’єктом соціального захисту, у якій мірі та чи інша категорія населення може отримувати соціальну допомогу.