Особливості державного регулювання агропромислового комплексу - Чернява, Г.Л.; Мамбетова, Е.Р. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даної статті є виявлення перспективних напрямків державного регулювання
агропромислового комплексу.