Суспільно-географічне дослідження територіального розподілу трудових ресурсів (на прикладі Дніпропетровської області) - Бойко, З.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті виконати аналіз територіального розподілу трудових ресурсів Дніпропетровського регіону. Основними завданнями статті є обґрунтування застосування інтегрального індикатора забезпеченості трудовими ресурсами.