Інновації: альтернативний погляд - Кучеренко, Р.А. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даного дослідження є спроба здійснення альтернативного погляду на
економічну категорію інновації та її неоднозначного впливу на розвиток національної економічної системи.