Врегулювання диспропорцій у економіці як ключ до забезпечення економічного розвитку регіонів Причорномор’я - Мамонтова, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою дослідження у даної статті є аналіз макроекономічних показників для виявлення існуючих внутрішньогалузевих пропорцій, та особливостей їх впливу на сучасний ступень розвитку економіки регіонів Причорномор’я України.