Україна та зони вільної торгівлі – кроки до інтеграції в систему світового господарства - Педько, І.А.; Маляренко, Н.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою цієї роботи є показати практичне значення інтеграційних процесів для економіки нашої країни, визначити найбільш вигідний напрямок та основну стратегію інтеграції України в світове господарство.