Обіговий капітал як основа забезпечення безперервності ефективного функціонування підприємства - Подольчак, Н.Ю.; Хотюн, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета роботи. Завданням роботи є теоретичне дослідження сутності поняття обігового капіталу, його функцій, удосконалення класифікації обігового капіталу для подальшого економічного оцінювання з метою забезпечення безперервності ефективного функціонування підприємства.