Формування критеріїв вибору інструментарію стратегічного управління затратами промислового підприємства - Адаменко, Т.М. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті полягає в обґрунтованому описі послідовності формування критеріїв
інструментарію стратегічного управління затратами промислового підприємства.