Взаємозв’язок та суперечливість понять "стратегічна альтернатива", "стратегічний вибір" та "стратегічне рішення" - Білоусова, А.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Сьогодні використовуються поняття "стратегічні альтернативи", "стратегічний вибір" і "стратегічне рішення". Але наскільки коректно використовуються ці поняття? Для відповіді на це запитання необхідно з’ясувати сутність цих понять, надати їхнє уточнене визначення, встановити їхній зв'язок, що і є метою статті.