Вибір способу управлінських дій за вузькофункціональним вартісним критерієм в управлінні економічною безпекою підприємства - Криль, Я.М. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою дослідження є розробка логічної схеми вибору способу управлінських дій в управлінні
економічною безпекою підприємства на основі поєднання ідеології ризик-менеджменту та
вузькофункціонального підходу в управлінні економічною безпекою підприємства.