Інвестиційна діяльність сільськогосподарських підприємс - Бабенко, А.Г. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Обґрунтування теоретико-методологічних положень і розробка практичних
рекомендацій щодо активізації інвестиційної діяльності сільськогосподарських підприємств