Нові дані щодо поширення совок (Lepidoptera, Noctuidae) в Українських Карпатах - Бідичак, Р.М. (Вестник зоологии, 2007)
Вивчення зборів совок, проведених протягом 2006 р. у Карпатському біосферному заповіднику (с. Мала Уголька Тячівського р-ну Закарпатської обл., Уголько-Широколужанський масив ПЗ), дало можлив ість доповнити дані щодо осіннього комплексу видів.