Напрями та шляхи вдосконалення матеріально-технічного забезпечення підприємств АПК регіону - Подрядов, Д.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета і завдання досліджень. Метою статті є вдосконалення матеріально-технічного забезпечення аграрних підприємств. Дана мета передбачає розгляд наступного завдання: на основі проведеного аналізу стану та шляхів оновлення основних виробничих засобів аграрних підприємств Миколаївської області розробку пропозицій з покращення ситуації.