Структура інформаційної підтримки планування розвитку підприємства - Ібрагімов, Е.Е. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є обґрунтування необхідності застосування у сфері планування розвитку підприємства відповідної інформаційної підтримки, що базується на системі організаційних знань, які забезпечують процес планування та визначають межі функціонування системи планування на підприємстві.