Літопис УПА. Нова серія. Життя і боротьба генерала «Тараса Чупринки» (1907-1950). Документи і матеріали - Забілий, Р. (Український визвольний рух, 2007)
Рецензія на книжку: Літопис УПА. Нова серія. — К.—Торонто, 2007. — Т. 10: Життя і боротьба генерала «Тараса Чупринки» (1907-1950). Документи і матеріали — 815 с.