Споживання та інформаційне суспільство в Україні - Зоська, Я.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Завданням статті є аналіз особливостей соціальних практик споживання з використанням Інтернет-
технологій в умовах формування інформаційного суспільства в Україні та виявлення ментальних
особливостей молоді з відносно високим рівнем інформаційної культури.