Концептуальні засади оптимізації інформаційних потоків у системі управління підприємством телекомунікаційних послуг - Мезенцева, С.А. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даної статті є розробка концептуальних засад оптимізації інформаційних потоків на основі інтеграційного підходу до управління підприємством телекомунікаційних послуг.