Історичний шлях до сучасних систем менеджменту якості - Бурнукіна, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є розгляд генезису концепції управління якістю і формулювання
пріоритетних напрямків забезпечення конкурентоспроможності українського бізнесу на основі впровадження систем менеджменту якості.