Міжнародна PR-кампанія як підготовчий етап до міжнародної рекламної кампанії - Дудко, О.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є визначити зв'язок міжнародного PR та міжнародної реклами як сукупності інформаційних технологій, які стимулюють збут у міжнародній торгівлі. Об’єктом дослідження є міжнародний PR у її зв’язку із міжнародною рекламою.