Потенціал ресурсозбереження: теоретичні аспекти та практичне застосування - Ярема, Я.Р.; Свинороєв, Ю.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета дослідження. Розробка практичних рекомендацій щодо впровадження потенціалу ресурсозбереження в практику діяльності господарюючих суб’єктів в Україні.