Методичні основи оцінки витрат на видавничу діяльність ВНЗ - Родіонов, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є наведення результатів дослідження методичних основ оцінки витрат на видавничу діяльністьВНЗ