Інтелектуальні сенсори: особливості та проблеми проектування - Романов, В.О.; Груша, В.М.; Артеменко, Д.М.; Скрипник, О.В.; Вільк, Н.М. (Інститут кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України, 2008)
Рассматриваются основные особенности и проблемы проектирования интеллектуальных сенсоров и сенсорных систем на базе современных информационных технологий. Розглядаються основні особливості та проблеми проектування інтелектуальних сенсорів та сенсорних систем на базі сучасних інформаційних технологій. Main features and issues of smart sensors and smart sensor systems development based on modern IT are considered.