Інвестиційне співробітництво України з ЄС: регіональний аспект - Носирєв, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є виявлення особливостей формування й ефективної реалізації інвестиційного потенціалу національної економіки в процесі конвергенції України та ЄС і розробка рекомендацій щодо його розвитку в контексті інтеграції до європейського та світового економічних просторів.