Запозичена лексика у складі української астрономічної термінології - Соломахін, А.Ф. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є вивчення джерел формування української астрономічної терміносистеми, з’ясування впливу запозичень на розвиток астрономічної терміносфери.