Фінансова безпека підприємств будівельного комплексу при банківському кредитуванні - Бондар, О.П. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета роботи. Дослідження фінансової безпеки підприємств будівельного комплексу при банківському кредитуванні обумовлено особливостями діяльності будівельних підприємств та особливостями їхнього кредитування. Ці особливості підсилюються нестабільністю світового та національного господарства, що вимагає розробки наукових положень та практичних рекомендацій щодо забезпечення відповідного рівня фінансової безпеки підприємств будівельного комплексу. Отже, метою статті є обґрунтування наукових положень щодо забезпечення відповідного рівня фінансової безпеки підприємств будівельного комплексу при банківському кредитуванні.