Конкурентна складова глобальних ринків і розвитку забеспечуючіх бізнес-процесів - Бузько, І.Р.; Труніна, І.М. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даної роботи є дослідження й виявлення конкурентних переваг підприємств під час розвитку забеспечуючих бізнес-процесів, обґрунтування практичних шляхів їх раціонального використання й залучення зовнішніх фінансових ресурсів з метою реалізації діяльності на глобальних ринках.