Податкова стратегія підприємства як ефективний захід забезпечення його економічної безпеки - Глущенко, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є обґрунтування ефективного податкового заходу створення передумов захисту економічної безпеки підприємства.