Діагностика розвитку інноваційного потенціалу регіональних соціально-економічних систем - Солоха, Д.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даної роботи є дослідження теоретико-методологічних засад й задач діагностики розвитку та управління інноваційним потенціалом СЕС регіону в довгостроковій перспективі.