Обгрунтування інструментарію оцінки рівня інноваційності - Ячменьова, В.М.; Кузьмич, В.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета дослідження полягає у розробці системи показників оцінки рівня інноваційності діяльності підприємства.