Вітаємо Гліба Юрійовича Івакіна з почесним званням (Археологія, 2009)
4 лютого 2009 р. доктору історичних наук, заступнику директора Інституту археології НАН України Івакіну Глібу Юрійовичу було присвоєно звання члена-кореспондента НАН України.