Розподілена система збору і обробки інформації на базі інтелектуальних портативних приладів - Романов, В.О.; Галелюка, І.Б.; Груша, В.М.; Чернега, П.П. (Інститут кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України, 2009)
Сформулированы основные требования к распределенной системе сбора и обработки информации на основе интеллектуальных портативных приборов. Разработана структура такой системы. Сформульовані основні вимоги до розподіленої системи збору і обробки інформації на основі інтелектуальних портативних приладів. Розроблено структуру такої системи. In the article the requirements to the distributed system of data acquisition and processing on the base of smart portable devices are formulated and the structure of such system is developed.