Професорові Янові Хохоровському — 60 - Скорий, С.А.; Отрощенко, В.В. (Археологія, 2009)
Цей рік — ювілейний для Яна Хохоровського, визначного польського вченого та організатора науки, доктора гуманітарних наук, професора, давнього й великого друга українських археологів.