Податок на додану вартість при ліквідації підприємства-банкрута - Кравцова, О.М. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є дослідження доцільності застосування податку на додану вартість у діяльності підприємств, які ліквідуються у процедурі банкрутства; а також проблем, які виникають при анулюванні свідоцтва платника ПДВ у них.