Якість людського капіталу: регіональний вимір - Каменських, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою нашого дослідження є визначення чинників людського капіталу, що впливають на його якість. Для цього нам необхідно: надати характеристику людському капіталу за регіонами за кількісними показниками; сформулювати критерії за якими можна адекватно порівнювати якісні характеристики людського капіталу.