Методичне забезпечення дослідження стратегічних змін підприємства - Отенко, В.І.; Гронь, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є розробка методичного забезпечення для проведення емпіричного дослідження стратегічних змін промислових підприємств.