Компетенція як джерело конкурентних переваг у стратегічному управлінні підприємством - Рекіянов, С.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті. Визначення сутності та змісту компетенції підприємства як джерела конкурентних переваг підприємства у стратегічному управлінні підприємством.