Необхідність реконструкції банківської системи республіки Казахстан на етапі становлення незалежності - Туров, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета та завдання статті. Вивчити та зробити аналіз проблем реконструкції та розвитку банківської системи Республіки Казахстан, а також знайти шляхи їх подолання.