Формування і оцінка стратегії інноваційного розвитку підприємства - Єфремов, О.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є визначення необхідності розробки механізму формування і оцінки стратегії інноваційного розвитку підприємства на основі системи показників.