Антикризове управління персоналом підприємства - Безсмертна, В.В.; Касьянова, О.Д. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є формування теоретичних засад та практичних рекомендацій щодо антикризового управління персоналом підприємства.