Перегляд катакомбної спільності (про дискусійну працю С.Ж. Пустовалова) - Клейн, Л.С. (Археологія, 2009)
Рецензія на монографію: Пустовалов С. Ж. Соціальний лад катакомбного суспільства Північного Причорномор'я : Монографія; В.о. Київ. нац. ун-т культури і мистецтв; Відп. ред. Д. Я. Тєлєгін.– К. : Шлях, 2005.– 412 с.