Оцінка ефективності алгоритмів криптографічного стиснення побудованих на основі дерева Штерна–Броко - Глинчук, Л.Я. (Інститут програмних систем НАН України, 2009)
Розглядаються кількісні показники оцінки часової та ємнісної складності алгоритмів шифрування, розшифрування, які побудовані як алгоритми криптографічного стиснення на основі дерева (системи числення) Штерна-Броко. Рассматриваются количественные показатели оценки часовой и емкостной сложности алгоритмов шифровки, расшифровки, которые построены как алгоритмы криптографического сжатия на основе дерева (системы исчисления) Штерна-Броко. The quantitative indexes of estimation of sentinel and capacity complication of algorithms of enciphering, decodings which are built as algorithms of cryptographic compression on the basis of tree (scales of notation) of Shterna-Broko are considered.