Общие аспекты состояния фауны птиц Крыма. Сообщение 2. Ретроспективный анализ состава авифауны и характера пребывания птиц Равнинного Крыма - Костин, С.Ю. (Бранта: Cборник научных трудов Азово-Черноморской орнитологической станции, 2010)
У роботі наведено результати ретроспективного аналізу складу авіфауни рівнинної частині півострову, а також змін фенологічного статусу видів за останні 150 років. The present work demonstrates results of retrospective analysis of avifauna composition for the plain part of the peninsula and changes in species phenological studies over the past 150 years.