Роль лиманов и лагун Азово-Черноморского побережья в обеспечении кормовой базы тундровых куликов - Кирикова, Т.А.; Антоновский, А.Г. (Бранта: Cборник научных трудов Азово-Черноморской орнитологической станции, 2011)
У роботі вперше надається порівняльна оцінка забезпеченості тундрових куликів кормовими ресурсами на місцях міграційних зупинок в лиманно-лагунних системах Азово-Чорноморського узбережжя України. This study for the first time presents a comparative assessment of food supply for tundra waders at stopovers in lyman-lagoon systems of the Azov-Black Sea coast of Ukraine.