Созологічна оцінка флори басейну ріки Кринки - Гнатюк, Н.Ю. (Промышленная ботаника, 2010)
Наведено дані про фітосозологічну цінність басейну річки Кринки. Проведено розподілення 157 видів раритетної фракції флори басейну річки Кринки за фітосозологічними категоріями, відмічено реліктові та погранично-ареальні види. The figures on phytosozological value of the river Krynka basin have been given. The distribution of 157 species of rare flora fraction of the river Krynka basin according to phytosozological categories, relict and boundary-habitat species has been carried out.