«Інтегральний націоналізм» як теоретична модель для дослідження українського націоналістичного руху - Зайцев, О. (Український визвольний рух, 2011)
У статті розглядається зміст поняття «інтегральний націоналізм».
Автор вважає, що теоретична модель інтегрального націоналізму
забезпечує дослідників зручним теоретичним інструментарієм для
вивчення радикального крила українського націоналістичного руху
1920—1940-х і пізніших років. The article examines the concept of integral nationalism. The author
believes that the theoretical model of integral nationalism provides
researchers with a convenient theoretical tool for studying the radical
wing of the Ukrainian nationalist movement of the 1920s—1940s and later
years.