Семен Сапун — керівник підпілля ОУН на Сумщині - Іванущенко, Г. (Український визвольний рух, 2011)
У статті досліджується життєвий шлях та діяльність керівника підпілля ОУН на Сумщині Семена Сапуна. На основі документів радянських
спецслужб висвітлюються основні етапи становлення націоналістичного підпілля в області у період ІІ світової війни, розповідається про
умови боротьби, аналізується склад учасників підпілля. The article investigates life and activities of the leader of the OUN
underground in Sumy region Semen Sapun. Using documents of the
soviet special services, it shows main stages of nationalistic underground
in the region in the Second World War, tells about conditions of the
struggle, analyses participants of the underground.